MENU

Riho aka Río

coffee lover & traveler

Jag kommer ursprungligen från Estland, land med vackra sjöar och skogar.
Vi estländare är riktiga samlare - vi älskar att plocka svamp och bär och andra naturliga 'gåvor'. Jag antar att det är där min kärlek till naturen kommer från. Jag försöker spendera min fritid så mycket jag kan på vägen som reser och utforskar, spelar ingen roll om det är i en stad i Stockholm eller Dolomiterna i Italien. Så länge det finns natur ingår är jag in.
Jag älskar att uppleva nya platser, intressanta kulturer och träffa nya människor. Resor har öppnat mina horisonter, ändrat mina perspektiv och förändrat min världsbild och också hjälpt mig att upptäcka min passion - fotografering.

- kaffevän, resenär och en berättare -
Det är den riktiga mig.

CANDID MOMENTS
Detta är dagen där ni två förklarar för världen att ni har hittat kärlek - att ni har hittat någon som ser er och älskar allt det - det goda och det dåliga, det vackra och fula, det råa och raffinerade.

På grund av detta tar jag det mycket allvarligt för att kunna ge dig bästa möjliga bilder från din dag - och det börjar med att bilder av dig är DINA SJÄLV. Denna dag är bara så underbart unik och till skillnad från någon annan dag i dina liv att nöja dig med något mindre än så.

Det här är det jag vill att du ska komma ihåg - det enda du är som förtjänar att fångas på din bröllopsdag.

ARTISTIC SHOTS
"fototerapi" där vi springer bort från festen, suger upp allt i det och skapar konst. Inte bara kan vi ha några roliga fångar riktigt coola konstnärliga bilder av dig som ser AWESOME, men ännu viktigare: du har några riktigt nödvändiga men sällsynta stunder av lugn och ensamhet att stoppa och säga: ”DETTA. ÄR. DEN."